СХІДНИЙ ЦЕНТР КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ ДРУЖКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Головна » 2022 » Січень » 25 » Відкрив свої двері батьківський клуб
16:43
Відкрив свої двері батьківський клуб

        21 січня 2022 року відкрив свої двері батьківський клуб «Світ відкритий кожному» при Східному центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Дружківської міської ради.
Клуб розпочав свою роботу з тренінгового курсу для батьків "Батьківство в радість".
Мета цього курсу: підвищити рівень компетентності батьків у догляді, вихованні та розвитку своїх дітей. Кожна дитина особлива та цінна! Ми всі навчаємось вихованню дитини, а не народжуємось з цими знаннями. Цей курс точка відліку, можливість для батьків дізнатися більше про власний стиль виховання дитини та стилі виховання батьків; за потреби дещо змінити, аби покращити якість свого життя та життя своїх дітей!!!!
Тренінговий курс став можливим завдяки участі в проекті "СПІЛЬНО", який впроваджується Дитячим фондом ООН (UNICEF Ukraine) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW) Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew. В Консорціум входять Українська мережа за права дитини, Надія і житло для дітей, Партнерство «Кожній дитині», СОС Дитячі містечка Україна та Соціальна Синергія.

Переглядів: 135 | Додав: vostokcenter2016 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar