СХІДНИЙ ЦЕНТР КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ ДРУЖКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Головна » 2020 » Листопад » 19 » Відбувся тренінг для співробітників Центру
08:49
Відбувся тренінг для співробітників Центру

        18.11.2020 об 11.00 годині за адресою вул. Соборна 33, СЦКРІ  був проведений тренінг на тему: Розвиток навичок саморегуляції та зняття емоційної напруги, як один із методів подолання професійного вигорання.

    Метою заходу було навчити співробітників справлятися з життєвими труднощами. Допомогти усвідомити, що між думками, почуттями і поведінкою існує зв'язок і що емоційні проблеми викликаються не тільки ситуаціями, але і їх невірним сприйняттям. Навчити  орієнтуватися на роль, значимість і емоційний стан інших людей у своїй діяльності, а також формування емоційної саморегуляції під час виконання своїх посадових обов’язків.

В програмі тренінгу була висвітлена тема «Емоційно-вольова саморегуляція. Пошук внутрішнього ресурсу» та проведені техніка «Квіточка» та логоритмічні вправи: «Долоні».

На тренінгу були присутні 9 осіб (в період каратнтину норми були дотримані, кількість осіб не перевищено) Михайлов П.А., Костенко Н.Т., Скользнєва А.І., Мухіна Н.Л., Панасенко В.М., Щиголєва В.В. Тренінг проводили фахівці психолого-педагогічної реабілітації СЦКРІ: вчитель-логопед Меланич О.В., практичний психолог Відющенко Н.Ю.

Переглядів: 132 | Додав: vostokcenter2016 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar