СХІДНИЙ ЦЕНТР КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ ДРУЖКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Головна » 2020 » Травень » 26 » Річний звіт підрозділу Радіо Дружківка"
10:00
Річний звіт підрозділу Радіо Дружківка"

РІЧНИЙ ЗВІТ ЗА 2019 РІК

ПІДРОЗДІЛУ РАДІОМОВЛЕННЯ «РАДІО ДРУЖКІВКА»

СХІДНОГО ЦЕНТРУ КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ ДРУЖКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

Протягом 2019 року  підрозділом радіомовлення «Радіо Дружківка» було проведено роботу, спрямовану на широке інформування мешканців міста щодо освітлення нагальних проблем міста, шляхів їх вирішення, роботи місцевої влади, комунальних підприємств, відділу охорони здоров’я, освіти, культури та інших, налагоджено співпрацю з органами місцевого самоврядування. Кожного дня до уваги слухачів надається інформація щодо останніх подій міста та країни в цілому.

Також 2019 році було придбано необхідне обладнання, що дозволило можливість більш оперативне інформувати населення,  вести прямі ефіри та налагодити взаємодію зі слухачами радіостанції  (розпочато прийом дзвінків та sms-повідомлень до студії, активовано студійний Viber).

Протягом звітного періоду було розпочато наступні інформаційні та розважальні програми

Інформаційні програми:

  1. «Власна думка» (Програма, що виходить у прямому ефірі, її гостями є фахівці з різних сфер, які обговорюють найбільш актуальні питання. Спеціалісти у галузі економіки, комунальної сфери, освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та інших висловлюють власне бачення запропонованої теми.  Також працює телефон прямого ефіру, завдяки якому радіослухач може безпосередньо звернутися до гостя.
  2. «Пряма мова» (Інформування мешканців міста з перших вуст. До студії запрошуються посадовці, представники влади, комунальних підприємств, відділу освіти, охорони здоров’я, інші).
  3. «Місто без обмежень» (Про життя та проблеми людей з обмеженими можливостями коментарі посадовців, поради фахівців).

Розважальні програми:

  1. «Ранок LIVE» (Інтерактивна інформаційно-розважальна програма в якій звучать свіжі новини України та світу, цікаві факти а також слухачам дається можливість замовити пісні, передати привіти).
  2. «Завтра.ua» (інформація та цікаві факти про нові технології світу).
  3. «Дивна робота» (Цікава інформація про незвичайну роботу, яка існує в світі та здивує кожного)
  4. «Вустами дітей» (Дізнаємось, як на серйозні речі у житті дорослих дивляться діти).
  5. «Кіно на вечір» (Новинки кіно, поради, що подивитися в вечері).

         У своїй програмній концепції мовлення «Радіо Дружківка»  безпосередньо орієнтується на виконанні умов ліцензії, передбачених Національною радою з питань телебачення і радіомовлення щодо жанрового розмаїття заявлених програм.

Усі проекти і програми «Радіо Дружківка» орієнтовані на неупереджене висвітлення подій, патріотичне виховання молоді і загалом подальшу розбудову України, популяризацію українських виконавців серед аудиторії радіостанції.

Переглядів: 137 | Додав: vostokcenter2016 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar